11-årig malaysisk dreng med ét ben vinder hjerter på internettet, selvom han kommer sidst i 100m-løb

Henrik R

54 uger siden

|

30/08/2023
Viralt
Den 11-årige dreng kom godt nok sidst i løbet, men det var ham der vandt alles hjerter den dag.

Selvom han kom sidst i et 100m-løb, har en 11-årig malaysisk dreng ved navn Aqil Naufal Zahiran vundet hjerter over hele internettet med sin utrolige viljestyrke og beslutsomhed.

Aqil deltog i skolens atletikmesterskab for specialundervisningselever i Jerantut, Pahang og videoen af hans præstation er blevet set mere end 650.000 gange.

Aqil, der mistede sit ben i 2015 på grund af en bakteriel infektion, løb med to krykker og mens de andre deltagere hurtigt forsvandt ud af billedet, fortsatte Aqil støt og roligt. En kvinde, der senere blev identificeret som hans lærer, løb ved siden af ham for at støtte ham.

Før løbet havde Aqil været nervøs, da han følte, at alle øjne ville være rettet mod ham, men han var alligevel fast besluttet på at gennemføre løbet.

"Selv da mine venner allerede var langt foran, fortsatte jeg, fordi jeg tænkte, at uanset hvad der skete, ville jeg fuldføre løbet," sagde han ifølge The Straits Times.

Hans lærer, Ms. Intan Zulaikha Jusoh, der havde inviteret ham til at deltage, var utrolig stolt af sin elevs ånd.

"Jeg forventede ikke, at han ville konkurrere til det yderste og nå målstregen. Det gjorde mig stolt af hans ånd," sagde hun.

Aqil tilføjede, at han var lettet over at nå målstregen og følte sig lykkelig, især da hans lærer kom for at lykønske ham. Han sagde også, at han ikke ville afslå en anden chance for at deltage i et løb.

Reaktionerne online har været overvældende positive, med mange, der roser Aqil for hans utrolige viljestyrke og hans lærer for hendes støtte.