Rørt Mette Frederiksen afslører: Har kæmpet for elsket familiemedlem hele sommeren

Sarah S

56 uger siden

|

08/08/2023
Nyheder
Shutterstock
Shutterstock
Nu lyder der en stor tak fra statsminister Mette Frederiksen.

Dagens topnyheder

Hos Mette Frederiksen har sommeren budt på problemer med helbredet, hos et af familiens medlemmer.

Derfor sender hun nu en hilsen og en stor tak, til det team som har gjort alt for, at familien kommer godt ud på den anden side.

Mange danskere har kæledyr, af den ene eller den anden slags, og ejer man sådan et - så forstår man sikkert, at det er svært hvis kæledyret er skranter.

Det er familiens lille lodne firbenede medlem, som det har været galt med, i hjemmet hos Mette Frederiksen.

Det deler hun nu i et opslag på Instagram.

"Der findes store problemer, og der findes små problemer. Og som menneske kan de små blive store, når det er nært og tæt på. Det meste af sommeren har vi kæmpet for at få vores elskede kat rask," lyder det fra statsministeren, som også har delt et billede af patienten, der har forbinding på poten.

"Er helt rørt over det sødeste dyrlægehold, der skriver på forbindingen og gør alt, hvad de kan, for at familien, inklusiv en af de firbenede, forbliver intakt," afslutter Mette Frederiksen i sit opslag.

Kommentarerne er strømmet ind til opslaget, hvor mange udtrykker deres store medfølelse.

"God bedring med den skønne firbenede. Måtte selv sige farvel til vores lille killing for en uges tid siden - nøj det gjorde ondt. Det er jo ens pelsede familie," lyder det blandt andet fra en i kommentarfeltet.

Mens en anden skriver:

"Åh,lille mis håber at du snart bliver rask. Har selv en dejlig kat på 10 år."

Der er også en, som kommenterer, at farven på forbindingen er 'den helt rigtige' - hvor der refereres til, at forbindingen er rød, ligesom Socialdemokratiets partifarve.

Du kan se hele opslaget fra Mette Frederiksen herunder: