Mille Dinesen drak en særlig ting hver morgen: Da hun skiftede det ud ændrede alt sig for hende

Kamille Isaksen

40 uger siden

|

15/02/2024
Underholdning
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Skuespilleren puttede altid en kvart liter fløde i sin kaffe på daglig basis.

LIGE NU LÆSER ANDRE OGSÅ

Vi kender alle den folkekære skuespiller Mille Dinesen, som er kendt for sine roller i diverse populære danske tv-serier og film. Men i alt succesen skal man huske at passe på sig selv, og det kan man godt og grundigt sige, at skuespillerinden har gjort.  

Hun har nemlig besluttet at tage sin sundhed alvorligt efter flere år, hvor den ikke har været i fokus. Siden hun blev mor til Eddie for fem år siden, har hun følt, at hendes egen sundhed er blevet nedprioriteret. Det mente hun skulle være fortid, ikke mindst fordi hun oplever tegn på overgangsalderen, der inkluderer dårlig søvn og humørsvingninger.

Det fortæller hun i et stort interview med Alt for damerne

Under et møde på en café, hvor Mette Dinesen bestiller sort kaffe og et ingefærshot – en markant ændring fra hendes sædvanlige kaffe med fløde – deler hun grinende, at hun har måttet genoverveje sin kost. Hendes tidligere kostvaner inkluderede en ugentlig stor burger med pomfritter og flødeis, samt daglig kaffe med en kvart liter fløde.

Denne livsstil fik en brat opvågning sidste sommer, da et rutinetjek afslørede et alarmerende højt kolesteroltal. "Jeg fortalte lægen om mine guilty pleasures... Og nu skal jeg lige sige, at vi altså snakker en kvart liter fløde om dagen i kaffen, så det er selvfølgelig også en del," siger hun med et grin. 

Efter at have udeladt disse fødevarer fra sin kost i tre måneder, viste nye prøver, at hendes kolesteroltal var normaliseret, hvilket bekræftede lægens mistanke om, at hendes kostvaner var synderen.

Mille fandt det utrolig interessant, idet det var netop de fødevarer, som hun værdsatte allerhøjest, der var mest skadeligt for hende. Dog afslutter hun med at sige, at netop disse madvarer stadig indgår i hendes kost, men dog ikke på ugentlig basis.