Frys et æg før du kommer det på panden: Du falder bag over, når du ser hvorfor

Henrik Rothenbücher

6 dage siden

|

15/12/2024
Underholdning
Foto: Facebook
Hvis du fryser et æg, inden du steger det på panden, vil du få et fantastisk resultat.

LIGE NU LÆSER ANDRE OGSÅ

Er du træt af at spise blødkogt eller røræg om morgenen? Eller vil du gerne finde en måde, hvorpå du kan servere æg til dit barn, så du er sikker på, at det er et hit?

Hvis ja, så bør du fryse det først, inden du steger det på panden. Gør du det, kan du nemlig lave en form for minispejlæg, som vil være et hit hos ethvert barn.

Dette trick er blevet delt af en mand ved navn John Nonny, som viser i en video, hvordan han bruger et frossent æg til at lave minispejlæg.

Det er naturligvis ikke helt så nemt, som det at lave et blødkogt æg eller røræg, men resultat bliver helt fantastisk, hvis du gør det på denne måde.

I videoen starter han med at tage det frosne æg ud af fryseren, hvorefter han lægger det på et skærebræt. Herefter fjerner han skallen på det kolde æg, hvilket han viser med tydelighed, er en kende vanskeligere, end normalt.

Han siger dog, at hvis du blot venter et minut, vil det være lettere, da skallen dermed bliver lettere at fjerne fra ægget.

Næste skridt er at skære det frosne æg i skiver. I videoen ser man, at han skærer det i skiver, der har samme tykkelser, som hvis man f.eks. ville bruge dem på en æggemad.

Når du har skåret dit frosne æg i skiver, skal du varme en smule olivenolie op i en stegepande, hvorefter du placerer æggeskiverne på panden.

Derudover fortæller han i videoen, at han steger sine æggeskiver ved medium varme. Om du vælger at vende dem på et tidspunkt, som han gør, er naturligvis en smagssag.

Når de små spejlæg begynder at ligne reelle spejlæg, er de klar til at blive taget af panden, hvorefter de kan spises for sig selv, på rugbrød eller noget helt tredje.

I videoen siger de to mænd, at det absolut vil være et hit hos børnene, da det ligner de slikspejlæg, man f.eks. får i Stjerne Mix-poserne fra Haribo.