Der er de seneste par år kommet flere og flere vegetariske og veganske muligheder i butikker og restauranter.
Det er kort sagt populært som aldrig før at spise bæredygtig, miljørigtig, dyrevenlig, biodynamisk, økologisk, laktosefri og glutenfri mad.
Men i takt med det stigende udbud af ultrakorrekte madvarer dukker der også flere eksempler frem på, at sundhedsbølgen er tippet over til decideret hysteri.
I London bliver bageren Coco di Mama lige nu drillet på sociale medier, efter at nogen har taget et billede af deres vilde croissanter.
Spisestedet sælger veganske croissanter med 'aktiveret kul'.
Ifølge Coco di Mama er de kulsorte croissanter lavet af plantebaseret solsikkemargarine, soyamel, humlemel, aktivt kul, sukker og citron. Det aktive kul i croissanterne hjælper angiveligt til at 'detoxe' kroppen for toxiner og giftstoffer.
Men mens bageren er gravalvorlig, tager folk på sociale medier imod billederne med latter og himlende øjne.
Britiske Metro har talt med en ernæringsekspert om de påståede gavnlige effekter ved aktivt kul, og der er angiveligt endnu intet forskning, der bakker op om påstandene om, at det udrydder giftstoffer i kroppen.
Og det er sådan set heller ikke nødvendigt, for det klarer vores nyrer og lever fint.
To kvinder ville tage sol i Odder - fik den klammeste overraskelse i solarie-rum