Det var en helt almindelig eftermiddag, hvor 59-årige Philip Pike fra den engelske by Cambridgeshire legede med sine to børn i haven.
De to børn legede vandkamp i haven med deres far og nød det gode vejr i sommeren 2017, da Philip Pike fik overbalance og væltede ned over en rosenbusk.
Han fik nogle små rifter i huden, men det var ikke noget, som familiefaderen tog så tungt, selvom at uheldet fik alvorlige konsekvenser, skriver Metro.
- Jeg tænkte slet ikke over det. Men to dage senere lå jeg i sengen og var voldsomt syg. Det fortsatte i timevis, og jeg blev panisk, eftersom jeg ikke kunne trække vejret, siger Philip Pike til avisen. Hans kone ringede til en ambulance, og på hospitalet måtte lægerne lægge den 59-årige familiefar i et kunstigt koma for at kunne behandle ham.
I flere uger var Philip indlagt i et kunstigt koma, mens lægerne Foto: Privat
For under den uskyldige leg, havde den 59-årige far nemlig pådraget sig en farlig sygdom, der åd hans krop op indefra.
Philip Pike havde nemlig pådraget sig en kødædende bakterie og fået necrotitis fascitit, der er en særlig aggressiv infektion forårsaget af streptokokker, der nærmest spiser hudvævet i kroppen.
Sygdommen åd ganske enkelt huden på Philips fingerspidser, tæer og balder. Foto: Privat
Sygdommen er sjælden, men meget alvorlig, og medfører ofte amputationer af de ramte dele af kroppen.
I Philip Pikes tilfælde måtte lægerne kæmpe en brav kamp, hvor faderen måtte igennem flere operationer og stærke antibiotikabehandlinger.
- Det er en sygdom, der spiser dig indefra. Det er forfærdeligt, og folk mister både arme og ben, siger Philip Pike til avisen. I august kunne Philip Pike igen vågne på hospitalet, hvor infektionen havde spist det yderste af hans fingre, tæer og balder.
Derfra ventede en lang sej kamp, hvor faderen skulle lære at bevæge kroppen igen ved hjælp af hård træning med en fysioterapeut. I dag er familien kun langsomt ved at komme sig efter den skrækkelige sygdom.
- Man tilpasser sig. Jeg har kun gået en tur udenfor huset, siden at jeg kom hjem igen, og for mig var det en stor ting at kunne, siger Philip Pike til avisen.