Mikkel Hansen taler ud om den knebne sejr: Her gik det galt

Nicolai H

5 uger siden

|

10/08/2024
Sport
Foto: Imago/Ritzau Scanpix
Selvom de danske håndboldherrer er sikret som minimum OL-sølv, så ser landsholdslegenden tilbage på kampen med rystende nerver.

Dagens topnyheder

I går aftes spillede de danske håndboldherrer en intens kamp mod Slovenien i semifinalen ved OL.

Her blev en eller ganske komfortabel føring pludselig blev sat på spil i de afgørende minutter, hvorfor de danske håndboldfans næsten ikke turde kigge.

Selvom Danmark i sidste ende trak det længste strå med en kneben sejr på 31-30, var hverken spillere eller trænerskab tilfredse med, hvad der lige var sket.

Sådan skriver Ekstra Bladet.

Landstræner Nikolaj Jakobsen udtrykte stor frustration over, hvordan kampen udviklede sig, og Mikkel Hansen, som indstiller karrieren, når OL er forbi, var mildest talt også irriteret over kampens afslutning:

"Det irriterer os alle sammen. Vi havde jo egentlig meget godt styr på det. Så bliver det jo en anelse nervøst. Og så kan vi jo alle sammen se, hvad der sker til sidst," siger han.

Her gik det galt

Selvom Danmark havde kontrol over store dele af kampen, fik slovenerne en mulighed for at komme tilbage i opgøret, da danskerne misstede flere chancer - og den greb de.

Mikkel Hansen, som var tydeligt frustreret over kampens forløb, sætter ord på, hvor det gik galt:

"Først og fremmest spiller vi jo også mod et hold, som godt kan kaste og gribe. Umiddelbart synes jeg, at vi spiller os frem til forholdsvis mange gode chancer. Vi brænder dem bare. Og så begynder de at vise, hvad de kan. Det er at løbe hurtigt og lave mål."

Til trods for, at flere i den danske lejr var skuffede efter kampen, så står det nu klart, at de skal spille finale i morgen, søndag.

Udover at danskerne kan sikre en guldmedalje til vort lille land, så bliver det sidste chance for at se Mikkel Hansen i aktion.

Finalen, som skal spilles mod Tyskland, afvikles søndag klokken 13.30.

Kom så Danmark...!