Mathias Jensen forlader landsholdslejren: Her er hans erstatning

Nicolai H

1 uge siden

|

06/09/2024
Sport
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Midtbanespilleren må udeblive fra Serbien-kampen søndag grundet skade.

Dagens topnyheder

Landsholdet har endnu en gang været nødt til at justere truppen, da Brentford-spilleren Mathias Jensen må forlade lejren med en skade.

Som erstatning er Evertons Jesper Lindstrøm blevet kaldt ind, hvilket DBU oplyste på platformen X.

Jensen, der ellers var blevet udtaget som erstatning for Maurits Kjærgaard, som igen var trådt til i stedet for Matt O'Riley, måtte nu selv tage afsked på grund af en mindre skade.

Jesper Lindstrøm, der endnu ikke har fundet vej til måltavlen for Everton i indeværende sæson, slutter sig til truppen fredag.

Af og på med landsholdstrøjen

Det er ikke første gang, landsholdstruppen har været under justering.

Tidligere blev Frederik Rønnow også erstattet af Peter Vindahl fra Sparta Prag, da førstnævnte blev ramt af en skade.

Det danske landshold, under ledelse af Lars Knudsen og Daniel Agger, har derfor måttet jonglere spillere, mens de forbereder sig til den næste Nations League-kamp.

Trods de mange udskiftninger, har Danmark fået en god start i Nations League, hvor de torsdag sejrede 2-0 over Schweiz i Parken.

Mathias Jensen, der måtte nøjes med en plads på bænken under hele kampen, må nu se frem til at restituere, mens resten af holdet gearer op til søndagens kamp mod Serbien.

Med torsdagens sejr fører Danmark gruppen, der også inkluderer de nykårede europamestre fra Spanien, der spillede en målløs kamp mod Serbien, hvilket gør den kommende kamp på hjemmebane endnu vigtigere for Danmark.