Karrieren er slut: Nikolaj Jacobsen giver hjertevarmende farvel-kram

Nicolai H

5 uger siden

|

08/08/2024
Sport
Foto: DHF / Ernst van Norde
Tak for det utroligt flotte håndbold igennem årene.

Dagens topnyheder

Onsdag aften i Lille bød på intense håndboldkampe, hvor dramaet nåede nye højder.

Danmarks kvartfinale mod Sverige endte med en sejr på 32-31, og kampen var en nervepirrende gyser fra start til slut.

Men det var ikke den eneste kamp, der fik publikum til at holde vejret.

Lige før Danmark og Sverige trådte på banen, stod Frankrig og Tyskland over for hinanden i en kvartfinale, der allerede nu går over i historien som en af de mest dramatiske.

Frankrig førte med to mål ti sekunder før tid, men formåede alligevel at smide sejren væk, og efter en intens forlænget spilletid kunne Tyskland juble over en sensationel sejr. Med sejren er tyskerne nu klar til semifinalen, mens Frankrig med håndboldlegenden Nikola Karabatic må tage hjem med et knust hjerte.

Og for franske håndboldfans, var det også en afsked med en vaskeægte legende indenfor sporten, skriver BILLED-BLADET.

Jacobsen viser respekt

Nikola Karabatic, en af håndboldens største stjerner, har annonceret sit karrierestop efter OL, hvilket gjorde nederlaget endnu mere hjerteskærende.

Efter kampen viste den danske landstræner Nikolaj Jacobsen stor sportsånd ved at trøste Karabatic. Jacobsen gav ham et kram og udtrykte sin respekt for den franske spiller, som mange betragter som en af de bedste nogensinde på en håndboldbane.

For Danmarks vedkommende var sejren over Sverige en sand thriller. Mikkel Hansen, der også har annonceret sit karrierestop, spillede en afgørende rolle i kampen, selvom han brændte et straffekast med et minut tilbage.

Med sejren sikrede Danmark sig en plads i semifinalen, hvor holdet nu har chancen for at kæmpe om medaljer. Kampen på fredag bliver endnu en spændende udfordring, og enten en finale eller bronzekamp venter på søndag. For Mikkel Hansen betyder det også, at karrieren bliver forlænget med i hvert fald nogle dage mere.