Fodboldkomet død: Blev kun 27 år gammel

Nicolai H

3 uger siden

|

28/08/2024
Sport
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Spilleren kollapsede midt under kampen.

Dagens topnyheder

Når bolden ruller på banen, er det sjældent man tænker over, hvor skrøbeligt livet kan være.

Men fodboldverdenen er blevet ramt af en tragedie - og en af de helt store fremadstormende stjerner er den tragiske årsag bag.

Den uruguayanske forsvarsspiller Juan Izquierdo er død, kun 27 år gammel, efter han kollapsede under en kamp for klubben Nacional i Copa Libertadores.

Den chokerende hændelse fandt sted i det 84. minut af en kamp mod brasilianske Sao Paolo. Alt syntes at være som vanligt, indtil Izquierdo pludselig faldt om med uregelmæssig hjerterytme.

Han blev hurtigt kørt til et nærliggende hospital i Sao Paolo, hvor lægerne kæmpede for hans liv i flere dage. Men kampen stod ikke til at vinde, og nu står hele fodboldverdenen tilbage i chok.

Nacional, den uruguayanske storklub hvor Izquierdo spillede, har udtrykt sin dybeste sorg over tabet af den unge spiller.

"Det er med smerte og chok i vores hjerter, at Nacional må informere om vores elskede spiller Juan Izquierdos død. Vi udtrykker vores dybeste kondolencer over for hans familie, venner, kolleger og nære. Hele Nacional sørger over dette uerstattelige tab," skriver klubben i et følelsesladet opslag på det sociale medie X.

Hans tragiske død har også berørt mange uden for Uruguay. Præsidenten for Sydamerikas Fodboldforbund, Alejandro Dominguez, har offentligt udtrykt sin medfølelse og anerkendt det store tab, ikke kun for Nacional, men for hele den sydamerikanske fodboldfamilie.

På fodboldbaner verden over vil der i de kommende dage være mange tanker sendt til Uruguay, til Nacional og til Juan Izquierdos familie.