Denne opskrift er til fire personer og tager 20 minutter at lave.
Ingredienser:
3 dl hvedemel
1 teskefuld bagepulver
1/2 teskefuld salg
6 dl mælk
2 spiseskefulde smeltet smør
Smør eller olie til stegning
Pandekager uden æg opskrift
Fremgangsmetode:
1. Bland hvedemel, bagepulver og salt i en skål.
2. Tilsæt lidt af mælken og rør rundt til alle klumper er væk.
3. Tilsæt resten af mælken og det smeltede smør.
4. Opvarm pande med smør og steg pandekagerne et par minutter på begge sider.
Teflonpande er det bedste til pandekager uden æg
Tip:
Pandekager uden æg passer til alt, som almindelige pandekager og du kan frit vælge det tilbehør, som du har lyst til. Der er mange, der spiser dem med blåbær, jordbær, bananer, chokolade, ost og sukker.
Læs også
Koge æg - Vi danskere elsker at starte dagen med et friskkogt æg og det er ikke svært at forstå. Her finder du kogetider og hvordan man koger det perfekte æg.
Her finder du flere opskrifter på lækre desserter og spændende aftenretter.