Karrysovs med kokosmælk

webmaster

414 uger siden

|

12/01/2017
Prøv denne autentiske og lækre thai-opskrift på karrysovs med kokosmælk. Tilberedelsestid er ca. 30 minutter.

LIGE NU LÆSER ANDRE OGSÅ

Ingredienser:

3/4 kop hakket løg

4 fede hvidløg hakket

1/4 kop med rød thai karrypasta

2 1/4 kop godt omrørt usødet kokosmælk (fra 2 dåser)

1 1/2 skefuld asiatisk fiskesauce

1 1/2 teskefuld cayennepeber

1/2 kop hakket korianderkviste (valgfrit)

Tilberedning af karrysovsen:

Kog løg, hvidløg, karrypasta og 1/4 teskefuld salt i olie i pande ved medium-lav varme, rør ofte rundt ind til løgene er bløde i ca 6 til 8 minutter.

Tilføj kokosmælk og lad sovsen simre, mens du rører rundt ind til du har 2 kopper efter 20 til 30 minutter.

Fjern panden fra varmen og rør limesaft, fiskesauce, sukker, cayennepeber, koriander (hvis det ønskes og smag til med salt.

Læs også: Cremet kyllingelasagne med masser af grønt

Opskriften skulle gerne give 1 1/2 kopper lækker karrysovs med kokosmælk oplagt til kylling og ris.