Wozniacki møder dygtig belgier ved French Open

admin

10 år siden

|

23/05/2014

Dagens topnyheder

Ovenpå bruddet med golfspilleren Rory McIlroy skal Caroline Wozniacki nu rette fokus mod grand slam-turneringen French Open, hvor der fredag var lodtrækning til første runde.

Den 23-årige danske tennisspiller, der er nummer 14 i verden, skal møde belgiske Yanina Wickmayer, som ligger nummer 65 i verden. Hvis altså Wozniacki bliver klar, hun døjer med smerter i sit venstre knæ.

I det seneste indbyrdes opgør i februar vandt Wickmayer i to sæt, men ellers er det blevet til lutter danske sejre mellem de to modstandere.

Bortset fra opgøret tidligere i år i WTA-turneringen i Doha har Wozniacki vundet alle opgør, og det er blevet til seks sejre - to i 2012, tre i 2011 og en i 2009.

Opgøret i 2009 er det eneste i grand slam-sammenhæng, da Wozniacki slog Wickmayer ud i semifinalen ved US Open. Det er til dato Wozniackis bedste resultat i en grand slam-turnering.

Dengang endte det med et nederlag i finalen til den endnu stærkere belgier Kim Clijsters, som i dag har indstillet karrieren.

Hvis 13.-seedede Wozniacki slår Wickmayer, så venter enten Silvia Soler-Espinosa eller Chanelle Scheepers i anden runde.

Hos herrerne skal gruskongen Rafael Nadal møde amerikaneren Robby Ginepri i første runde.

/ritzau/