Wenger: Jeg er også i Arsenal efter 1010 kampe

admin

10 år siden

|

22/03/2014

Dagens topnyheder

Arsène Wenger ønsker ikke usikkerhed omkring sin fremtid i Arsenal, hvor han lørdag fejrer sin kamp nummer 1000 som manager i London-derbyet ude mod Premier Leagues førerhold Chelsea.

Franskmanden ønsker at blive i Arsenal, når hans kontrakt udløber efter denne sæson. Han regner med, at han også er manager for klubben efter 1010 kampe.

- Det tror jeg. Ja. Jeg ønsker at gøre det godt, og forventningerne og tålmodigheden er til stede, siger 64-årige Wenger ifølge nyhedsbureauet AFP.

Wenger kom til Arsenal i 1996 og vandt i sine første år i klubben tre mesterskaber og flere andre titler med Arsenal, men i de seneste ni år er det ikke blevet til en eneste titel.

Det manglende sølvtøj i pokalskabet ændrer dog ikke på planlægningen i fremtiden.

- Jeg er engageret i klubben. Jeg ønsker ikke at kigge andre steder hen. Jeg vil blive her. Der bør ikke være nogen usikkerhed overhovedet. Mit ønske er at blive, siger Wenger.

Det er kun formaliteter, der skiller parterne ad, fortæller manageren, som gerne vil have rettet fokus på klubbens bedrifter på banen.

- Det vil snart komme på plads, men jeg vil nu fokusere på resten af denne sæson, siger Wenger.

Mens kolleger fra hele verden har hyldet Wenger for hans kamp nummer 1000, så drypper den evige rival og Chelsea-manager José Mourinho malurt i bægeret.

- Jeg beundrer ham og Arsenal, fordi det er ikke muligt at få 1000 kampe, medmindre klubben også er fantastisk i den måde, den støtter manageren - især i dårlige perioder og især, når de dårlige perioder har været ret mange, siger Mourinho.

Hvis Arsenal vinder over Chelsea på Stamford Bridge, så vil "The Gunners" kun være et enkelt point fra førstepladsen.

Kampen mellem Chelsea og Arsenal går i gang klokken 13.45.

/ritzau/