Web-TV: Distortion ryster Københavns gader

Mikkel Lysgaard

10 år siden

|

05/06/2014

Dagens topnyheder

Igen i år samles festglade mennesker fra ind- og udland til Danmarks største gadefest, der i år forventer at trække mere end 300.000 mennesker til henover festivalen.

Og endnu en gang er der lagt op til sjove happenings, vilde fester. Det der kaldes Københavns, og Danmarks, største kulturelle begivenhed målt på antal event og deltagere – disker op med 111 dansegulve i alt lige fra nedlagte lagerbygninger, forretninger og selvfølgelig på gaden.

Læs også: Distortion ovre for Martin - fik uåbnet dåseøl i hovedet

Mekka for PR gimmicks
Med så mange unge mennesker på et sted er festivalen efterhånden også blevet et sted, hvor innovative PR gimmicks. Det har også det amerikanske chipsmærke Doritos fået øjnene op for og har stillet en chipskanon op, der fyres af, når tilstrækkeligt mange sultne gæster har været forbi det sociale medie instagram. 

Godt 8000 chipsposer bliver ifølge mærket fyret af til sulte festivalgæster henover alle dagene. Åben for alle Distortion ryster Københavns kvarterer helt frem til – og med - søndag den 8. Juni, og er åben for alle.

Man kan dog støtte arrangementet og det frivillige arbejde ved at købe de såkaldte gadearmbånd.

Det valgte hele 20.000 at gøre sidste år. Pengene går bl.a. til oprydning efter den største kulturelle begivenhed i Danmark i år.