Vingegaard afslører stort dilemma: Mange penge at fyre af

Mathias Busekist

41 uger siden

|

21/11/2023
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Vingegaard-familien har endnu ikke besluttet, om de skal købe eller leje.

Dagens topnyheder

Selv om man hører til i den absolutte verdensklasse med millioner, der ruller ind hvert år, så er det boligkøb i Schweiz ikke bare ligetil.

Derfor er Vingegaard-familien endnu ikke kommet frem til, hvorvidt de skal købe eller i stedet leje sin kommende bolig i Schweiz.

"Det må tiden vise. Det er jo nok ikke der, at vi kommer til at være resten af vores liv, så spørgsmålet er, om man vil købe noget for 2-3 år. Det er måske også lidt mange penge at fyre af," siger Jonas Vingegaard til Ekstra Bladet.

Ifølge Trine Marie Hansen er der da også flere ting med i ligningen.

"Vi vil rigtig gerne købe noget og også rigtig gerne leje noget. Nu har vi kigget på forskellige muligheder. Vi har flere boliger oppe og vende, men vi er i en lejebolig nu, som vi i hvert fald ikke kommer til at blive i," siger hun til Ekstra Bladet.

Hun kan videre afsløre, at de i hele fem måneder har rettet fokus mod, hvordan skolesystemet er, børnehaverne samt fritidsaktiviteterne. 

Derudover forklarer hun, at de i stedet for at bo mange steder hvert år, nu har valgt tre baser: Schweiz, Frankrig og så hjemlige Glyngøre. 

Ikke nok med, at de skal holde fokus rettet mod deres aktuelle situation, så er de såmænd ved at bygge et nyt hus til Trines mor, Rosa, og Rosas mand.

Huset skal ligge på den grund i Glyngøre, hvor Vingegaard og kæresten, Trine Marie Hansen, tidligere har boet.

Vingegaard, Trine og datteren Frida flyttede nemlig sidste år hen i et andet hus i Glyngøre.