Video: Ladbrokes laver "ikonisk" hyldest til VM

Mikkel Lysgaard

10 år siden

|

02/06/2014

Dagens topnyheder

Paddy Power havde Bendtners underbukser. Nu indtager bettingfirmaet Ladbrokes hele Rio de Janeiro ved at iklæde den gigantiske Jesu-figurs, der våger over byen, en lige så stor fodboldtrøje. 

I videoen bliver vi sendt direkte til Rio og ind i hjertet på fodboldspillere og fans over hele verden. Videoen vækker en særlig følelse hos alle – kærlighed til fodbold eller ej. Smilet springer frem på læben og forventningerne stiger i takt med at glæden spredes i Rios gader. 

“Noget af det smukkeste ved store internationale fodbold events er at se, hvordan det samler folk. På magisk vis formår spillet, og al spændingen, forventningerne og opmærksomheden omkring det, at få folk til at sænke deres barrierer og se bort fra deres religionsforskelle og dagligdags problemer. Magien får fodboldfans fra hele verden til at samles i glæde. Vi ønskede at hylde dette storslåede event og vise, at når det handler om verdensmesterskabet – årets største og vigtigste fodbold event – så hylder og fejrer alle det, ALLE!” siger Guy Tal, marketing direktør i Ladbrokes.

VM i Brasilien begynder om bare ti dage - den 12. juni, hvor Brasilien spiller åbningskamp mod Kroatien. 

Se Ladbrokes' video herunder: