Uhyggelig skudtrussel på dansk skole: Elever låst inde i klasselokale

Kamille Isaksen

32 uger siden

|

01/02/2024
Nyheder
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
En alarmerende situation udspillede sig på en dansk skole, da en mand kom med alvorlige trusler.

Dagens topnyheder

Panikken spredte sig som en skygge i rummet, da en alarmerende situation udspillede sig på HF & VUC København Syd. En mand formåede nemlig at skabe en varslende situation, da han kom med ekstreme trusler og dermed skabte panik blandt elever og personale. 

Det skriver Presse-fotos.dk.

Tirsdag eftermiddag blev skolen ramt af en krisesituation, da en mand truede med at skyde elever og personale. "Han råber, at han vil skyde os alle sammen og han er meget sur. Han kaster med møbler og er meget truende,” fortæller to anonyme kursister til mediet. 

I panik søgte eleverne tilflugt i klasselokalerne, hvor de blev låst inde, indtil politiet ankom.

På trods af skolens indsats for at øge sikkerheden ved at indsætte vagter, valgte manden at vende tilbage dagen efter. "Onsdag morgen møder vi i skole og der er vagter på stedet. Politiet er der også, men de kører igen. Men selvom vagterne er på skolen, så kommer han alligevel ind og gør det samme, som han gjorde dagen før." 

Skolens ledelse har reageret ved at sende beskeder ud til kursisterne, hvor de forklarer, at manden formentlig har været ramt af en psykose. De har også tilkaldt en krisepsykolog for at støtte de berørte kursister. 

Foto: Presse-fotos.dk