Politiet efterforskede uhyggelig skudepisode natten til onsdag: Nu kommer de med særligt tilbud

Kamille Isaksen

31 uger siden

|

31/01/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Efter skudepisoden i den danske by kommer politiet nu med særligt tilbud.

Dagens topnyheder

I Holbæk har en alvorlig hændelse rystet det lokale samfund. Hændelsen fandt sted kl. 20.56 tirsdag aften i Apotekerhaven i Holbæk, hvor en skudepisode pludselig fandt sted.

Skyderiet resulterede i, at en 23-årig mand blev ramt i ryggen af et skud, som blev affyret gennem vinduet til hans lejlighed.

Midt- og Vestsjællands Politi har anholdt en 25-årig mand i forbindelse med et skyderi, der fandt sted tirsdag aften, hvilket fremgår på deres hjemmeside

Offeret blev hurtigt transporteret til sygehuset og vurderes umiddelbart at være uden for livsfare. Vicepolitiinspektør Kim Løvkvist fra Midt- og Vestsjællands Politi udtaler: "Vi kan endnu ikke sige noget om motivet til skyderiet. Men vi kan oplyse, at der er foregået en meget intensiv efterforskning i løbet af natten, og den førte os frem til den mistænkte, som så blev anholdt i Holbæk uden dramatik. Samtidigt har vi gjort en række fund, som nu skal undersøges nærmere af vores teknikere."

Politiet er klar over, at lokalbefolkningen er chokeret efter hændelsen. Derfor oplyser de på det sociale medie X, at borgere kan komme og tale med politiet om gårsdagens skudepisode. 

Du kan se opslaget her: