Uhyggelig episode udspillede sig for 17-årig pige natten til lørdag: Den ene af 2 gerningsmænd er fortsat på fri fod

Emil Martesen

39 uger siden

|

18/12/2023
Nyheder
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Den ene af to gerningsmænd er fortsat på fri fod.

Dagens topnyheder

En 26-årig mand er anklaget for voldtægt af en 17-årig pige efter en forfærdelig hændelse, der udspillede sig natten til lørdag.

Ifølge Århus Stiftstidende, som har dækket sagen, blev pigen udsat for trusler og vold under overgrebet, der varede flere timer.

Den unge pige, hvis identitet er beskyttet af juridiske årsager, oplevede et mareridt, da hun gentagne gange sagde nej og forsøgte at fjerne mændenes hænder.

Disse detaljer, som fremgår af politiets sigtelse, understreger den brutale karakter af overgrebet. Den 26-årige mand, der nu er blevet fremstillet i grundlovsforhør, nægter sig skyldig i anklagerne.

Det skriver Presse-fotos.dk.

Østjyllands Politi er fortsat på jagt efter en anden gerningsmand, der menes at have deltaget i voldtægten og som stadig er på fri fod.

Denne sag kaster lys over de alvorlige udfordringer, som samfundet står overfor i forhold til seksuel vold mod unge kvinder. Den rejser spørgsmål om, hvordan vi som samfund kan forebygge sådanne grusomme handlinger og sikre, at ofrene får den støtte og retfærdighed, de fortjener.

Og mens efterforskningen fortsætter, står det klart, at denne sag ikke kun er en tragedie for offeret og hendes familie, men også et vidnesbyrd om de dybere samfundsmæssige problemer, der kræver handling.

Ifølge sigtelsen samtykkede pigen ikke til samleje og sagde flere gange nej samt fjernede mændenes hænder.

Voldtægten skulle være sket tidsrummet mellem 01.30 og 03.15 natten til lørdag.