Tvis holder liv i semifinalehåbet med hjemmesejr

admin

|

22/03/2014

Håndboldherrerne i Team Tvis Holstebro kan fortsat gøre sig et realistisk håb om at komme i DM-semifinalerne, efter at vestjyderne lørdag aften vandt en forholdsvis sikker hjemmesejr på 33-30 over Århus Håndbold.

Sammenlagt med det point, som Tvis tog med over fra grundspillet, er Klavs Bruun Jørgensens mandskab nu oppe på tre point og dermed lige i halen på førende Skjern og GOG, der begge har fire.

Til gengæld begynder det at se svært ud for Århus Håndbold, der er uden point efter to nederlag i lige så mange kampe i slutspillet.

Hvis indsatsen i første halvleg mod Tvis er et udtryk for holdets aktuelle styrke, kommer holdet ikke til at gøre sig gældende i kampen om medaljer.

Aarhusianerne kom nemlig hurtigt til at halte efter, og kampen var nærmest afgjort ved halvtid, hvor hjemmeholdet havde opbygget en solid ottemålsføring på 18-10.

Århus-træner Erik Veje Rasmussen, der i den forgangne uge forlængede sin kontrakt med klubben med yderligere to sæsoner, fik dog lidt samling på tropperne i pausen, og hans mandskab formåede trods alt at gøre en bedre figur i anden halvleg.

Med 10 minutter igen var forskellen på de to hold reduceret til fire mål, 26-22, og Århus fortsatte jagten på et umuligt comeback, men hullet var for stort.

1.872 tilskuere kunne se Søren Tau blive Tvis-topscorer med syv mål, mens Mads Lind lavede otte scoringer for gæsterne.