TV2-stjerne i smertehelvede

Kamille Isaksen

51 uger siden

|

22/09/2023
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den 34-årige TV-personlighed har de seneste uger været utrolig påvirket af stærke smerter.

Dagens topnyheder

De seneste uger har været særdeles hårde for tv-stjernen Jeff Pitzner, da han har været nødsaget til at tage kørestolen fast i brug grundet stærke smerter i fødderne. 

Jeff Pitzner vandt danskernes hjerte, da TV-programmet “Ups, vi er voksne” rullede hen over skærmen. Selvom det var Jeffs personlighed, der skinnede klart igennem i programmet, fik seerne dog også et indblik i nogle af de smerter, der fulgte ham. 

I et interview med HER&NU udtaler Jeffs mor, Mitzie Pitzner, således: 

- Det skyldes, at han også blev født med klumpfødder, og dengang gjorde man det, at man opererede for det. Man satte nogle skruer ind i hans fødder og stivgjorde leddene - og det gør, at han har udviklet gigt i begge fødder.

Foto: Story Productions/TV 2

Det, at kørestolen er blevet en del af Jeffs hverdag, er dog heller ikke noget som behager ham. Dette skyldes blandt andet, at kørestolen gør det svært for ham at komme ind og ud af lejligheden grundet trapperne i opgangen, hvilket gør det svært for Jeff at mødes med de andre beboere i fællesrummet. 

Selvom smerterne har været en del af hele Jeffs liv, er dette dog et niveau, de aldrig har set før.

- Denne her gang har der trillet tårer ned ad kinderne på ham. Og det er usædvanligt - det er i det hele taget usædvanligt, at Jeff græder over noget, men han har haft så ondt, afslutter Mitzie Pitzner.