Efter kæmpe kaos er det slut: Tager stor beslutning

Kamille Isaksen

51 uger siden

|

22/09/2023
Nyheder
Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix
Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix
"Bagedyst"-vinderen Tobias Hamann og “Korpset”-stjernen Patricia Thyberg går nye forandringer i møde.

Dagens topnyheder

Patricia Thyberg og “Bagedyst”-vinderen Tobias Hamann har dannet par siden sommeren 2021, og nu imødegår parret større forandringer. 

For blot en måned siden blev det aktuelt, at Tobias Hamann havde formået at sælge sin lejlighed i Valby. Købet gik igennem kort efter, at Tobias valgte at reducere prisen på lejligheden og fik den derfor solgt for 3.035.000 kr. I skrivende stund bor han til leje på Islands Brygge sammen med kæresten Patricia Thyberg, men dette varer ikke ved. 

Patricia Thyberg og Tobias Hamann er netop klar til at tage det næste skridt i deres forhold, og Patricia har derfor valgt at sætte sin lejlighed til salg. 

Efter et stort flyttekaos frem og tilbage mellem parret, har de nu sat boligjagten ind og er åbne for forskellige muligheder. De vil fortsat gerne bo i byen og har et større ønske om ekstra værelser i deres kommende fælles hjem.

– Vi kigger efter lidt forskelligt, men vi har ikke travlt. Det kunne være et lille rækkehus, et townhouse eller lignende, fortæller Patricia Thyberg i et interview med Se&Hør

Lejligheden, som er blevet sat til salg, er der, hvor hele kærlighedshistorien startede for parret, og det er derfor også med blandede følelser, at beslutningen blev truffet. I en tidligere udtalelse til Se&Hør, fortæller Tobias Hamann dog, at der er foregået ting og sager i lejligheden, som de gerne vil lægge på hylden, og en flytning er derfor ideel. 

Se Patricia Thybergs lejlighed her