TV-vært afslører ny sæson af DR-serie

Kamille Isaksen

49 uger siden

|

26/09/2023
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
TV-værten Mette Bluhme Reick løfter sløret for, at der kommer endnu en sæson af DR-programmet ´Danmarks næste klassiker´.

Dagens topnyheder

For tiden er Mette Bluhme Reick til at finde hver tirsdag, når programmet ´Danmarks næste tøjdesigner´ ruller hen over skærmen på DR. Et program, hvor kreative sjæle kæmper for at imponere ikoniske dommere med deres kreationer. 

Der er derfor godt nyt til de personer, som er vilde med kreative konkurrencer. 

Den 40-årige TV-vært afslører nemlig, at der kommer endnu en sæson af DR-programmet ´Danmarks næste klassiker´, som vil være den femte i rækken. 

- Lige om lidt starter vi på sæson fem, så vi føler os meget heldige, at vi får lov til at lave endnu en, fortæller tv-værten til HER & NU

Den spændte seer skal dog glæde sig lidt endnu, da programmet ´Danmarks næste klassiker´ er et program, som tager en del tid at filme. 

Dette skyldes, at deltagerne har tre uger til at designe de forskellige møbler, som senere hen skal bedømmes i programmet. 

- Det er nærmest om fjorten dage, at vi går igang. Jeg tror, at den er færdig i januar eller februar.

Selvom begge programmer er i de kreative hjørne, er det en spændt TV-vært, vi har med at gøre. Det skyldes, at dette program er det første, hun har lavet, hvor en deltager skal sendes hjem. 

Hvis man gerne vil gense de første fire sæsoner af programmet, er de til at finde på DRTV.