TV 2-kendis afslører nedsmeltning bag kameraerne: Tudbrølede under optagelser

Mathias Busekist

58 uger siden

|

03/09/2023
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hendes hjerne lukkede ned.

Dagens topnyheder

Tv-værten Lene Beier indtager for tiende sæson rollen som Kirsten Giftekniv, når hun hjælper seks landmænd med at finde kærligheden i datingformatet "Landmand søger kærlighed".

I den nye sæson stifter man blandt andet bekendtskab med 47-årige Sanne kommer fra Nordjylland, hvor hun har sin landbrugsejendom. Her avler hun islænderheste, men hun leder efter en mand, som hun kan opleve ting sammen med.

Det er i den forbindelse, at hun tilmeldte sig formatet. Men med tilmeldelsen blev hun kastet ud i 14 dages intensiv dating på landsdækkende tv.

For speedates, gruppedates og alenedates er nemlig alle essentielle i jagten på det bedst mulige match.

Men med de mange dates kom mange forskellig indtryk og forskellige mennesker, hvilket kræver meget af en at skulle overkomme, fortæller Sanne Madsen i Ekstra Bladets podcast 'Der er brev'.

Hun understreger, at til trods for, at det oftest er intenst og pisse sjovt, så har der desværre været mindre gode dage.

Sanne Madsen kan blandt andet afsløre, at hun fik en nedsmeltning under optagelserne.

Tv-landmanden fortæller, at hun en dag under et interview med tilrettelæggerne pludselig mærkede, at hendes hjerne lukkede ned, og at hun havde brug for fem minutter for sig selv.

"Jeg rejser mig op, jeg når tre skridt væk, og så tudbrøler jeg. Jeg ved ikke hvorfor. Jeg aner ikke hvorfor. Det er så meget stimuli. Der er så mange mennesker," siger hun og fortsætter:

"Mennesker, der går lige ind i mig. Jeg bekymrede mig om, om alle var okay. Det bliver faktisk lidt hårdt på et tidspunkt. Jeg lå oppe på hestefolden og tudede i en halv time den ene dag, og så var jeg klar igen," siger Sanne Madsen.

Foruden arbejdet på gården er hun til daglig salgschef i en virksomhed, der handler med alt til landbruget