Trist Sarah Grünewald advarer

Emil Martesen

46 uger siden

|

20/10/2023
Nyheder
Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix
Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix
Den tidligere 'Vild med dans'-profil lægger ikke skjul på, at hun er frygtelig ked af, at det er nødvendigt med denne advarsel.

Dagens topnyheder

Sarah Grünewald har nu delt en trist nyhed, hvor hun tilmed advarer sine mange følgere og øvrige danskere om noget helt særligt.

I den seneste tid har flere kendte danskere oplevet at få misbrugt både navn og ansigt.

Steen Langeberg og Mikkel Kryger, der begge er kendt fra ‘Go' morgen Danmark’, har oplevet at få misbrugt identiteten, og nu er turen kommet til ‘Vild med dans’-værten, Sarah Grünewald.

I et opslag på Instagram deler hun den triste meddelelse om, at hun har modtaget beskeder fra sine følgere, der fortæller, at hendes ansigt bliver brugt til noget, som hun ikke ønsker, det skal bruges til:

“‼️ADVARSEL‼️‼️‼️ Jeg er så frygteligt ked af at det her er nødvendigt, men eftersom at jeg nu begynder at have en skræmmende fyldt indbakke af spørgende følgere og mennesker som rent faktisk undres og også tror at jeg har noget med investeringer at gøre, bliver jeg nød til igen at slå fast: ALLE de annoncer det lige nu florere rundt med forskellige interviews om at jeg eftersigende skulle kunne fordoble penge på sekunder, og har noget med investeringer at gøre- DET ER FAKE!!!!”, skriver hun.

Hun tilføjer efterfølgende, at hun prøver at få det stoppet, da hun godt er klar over, at konsekvenserne ikke er små.

Du kan læse hele Sarah Grünewalds opslag herunder.