Tragisk ulykke: Datter alvorlig tilskadekommet efter fuld familiefar kører galt med hende i lastrummet

Emil Martesen

41 uger siden

|

24/11/2023
Nyheder
Foto: Presse-fotos.dk / OBS: Genrefoto
Foto: Presse-fotos.dk / OBS: Genrefoto
Datteren er alvorligt tilskadekommet efter fuld familiefar kører med hende i lastrummet.

Dagens topnyheder

Der var ikke meget at skrive hjem om i Helsingborg, da den intet mindre end tragiske hændelse for nyligt så dagens lys.

Her havde en 44-årig svensk mand indtaget for meget alkohol og forårsaget en alvorlig trafikulykke.

Men det stopper ikke her.

Ifølge Helsingborg Dagblad havde manden, der var beruset efter en tur i Helsingør, besluttet sig for at køre hjem til Helsingborg i sin varevogn sammen med sin kone og 16-årige datter.

I denne farlige tilstand af beruselse placerede manden sin datter i lastrummet af varevognen, da der ikke var plads til hende i kabinen. Ulykken skete på Järnvägsgatan, hvor manden ikke formåede at bremse i tide og kolliderede med en forankørende bil.

Mens både manden og hans kone slap uskadt fra ulykken, led datteren, som befandt sig i lastrummet, alvorlige skader. Hun pådrog sig sårskader i ansigtet, blå mærker og andre knubs, og mistede muligvis også bevidstheden kortvarigt:

"Den 16-årige pige sårskader i ansigtet, blå mærker og andre knubs. Muligvis mistede hun også kortvarigt bevidstheden", skriver mediet.

Som følge af denne uansvarlige handling er faren nu dømt til to måneders fængsel og skal betale en bøde på 18.000 svenske kroner i erstatning til sin datter. Denne hændelse fremhæver de alvorlige konsekvenser af at køre i påvirket tilstand og de tragiske følger, det kan have, især når det involverer familiemedlemmer.