Tiltalt for drab på Emilie Meng og drabsforsøg mod den 13-årig pige: "Har sjældent set noget lignende"

Emil Martesen

35 uger siden

|

16/01/2024
Nyheder
Foto: Privat
Foto: Privat
Den tidligere drabschef sætter nu ord på det særdeles ubehagelige anklageskrift, der blev offentliggjort mandag.

Dagens topnyheder

Der gik en chokbølge gennem Danmark, da en 13-årig pige i foråret forsvandt fra jordens overflade på mystisk vis.

Politiet var hurtige til at melde ud, at der muligvis kunne være tale om en forbrydelse, og det viste sig at være sandt, da de senere fandt hende på en 32-årig mands adresse i Korsør.

Manden blev varetægtsfængslet på daværende tidspunkt, og kun kort tid derefter blev han sigtet for mordet på Emilie Meng samt et overfald på en 15-årig pige i Sorø.

Detaljerne har indtil nu været sparsomme i de uhyggelige sager, men nu har anklageskriftet set dagens lys, hvorfor nye detaljer også er kommet frem.

Anklageskriftet, som B.T. har fået aktindsigt i, afslører grusomme detaljer om de sager, manden er tiltalt i. Tiltalte beskyldes for at have påkørt den 13-årige pige og hendes cykel, før han tog hende til fange og anbragte hende i bagagerummet på sin bil.

Her blev hun ifølge anklagen udsat for trusler og bundet fast, så hun ikke kunne flygte. Ifølge anklageskriftet blev den unge pige også truet på livet, og det fremgår yderligere, at han senere forsøgte at slå hende ihjel, men at det mislykkedes. Sådan skriver TV 2 i deres liveblog.

Der er afsløret flere detaljer om frihedsberøvelsen samt drabet på Emilie Meng, men af hensyn til familie og pårørende har Dagens.dk valgt ikke at oplyse alle informationer.

Tidligere drabschef reagerer

Den tidligere drabschef og leder af politiets rejsehold Bent Isager-Nielsen, lægger heller ikke skjul på, at han sjældent har set noget lignende.

Ordene kommer i kølvandet på, at anklageskriftet så dagens lys:

"Bliver han dømt for det her, så har vi jo med en ekstremt farlig serieforbryder at gøre. En serieforbryder, som er gået under radaren i mange år", lyder det fra den tidligere drabschef ifølge B.T., før han fortsætter:

"Det er en ualmindelig grov sag med en detaljegrad, som er uhørt sjælden. Jeg har sjældent set noget lignende", slår han fast.