Stor MobilePay-ændring har set dagens lys: Sådan kommer ny funktion til at påvirke dig

Emil Martesen

1 uge siden

|

03/09/2024
Nyheder
Foto: Privat
Foto: Privat
En stor MobilePay-ændring har set dagens lys.

Dagens topnyheder

Med den seneste opdatering af MobilePay-appen er en bølge af forandring skyllet ind over Danmarks mest populære betalingstjeneste.

Ikke desto mindre stopper det ikke her for MobilePay.

Betalingstjenesten ligger nemlig ikke på den lade side, og nu har endnu en opdatering set dagens lys.

Tidligere har flere brugere nemlig udtrykt frustration over, at det ikke var muligt at anmode flere personer om penge på én gang.

Nu har MobilePay dog lyttet til brugernes ønsker og begynder fra mandag at udrulle en ny funktion, der gør det muligt, at anmode flere personer på én gang.

Hidtil har brugere af appen været begrænset til kun at kunne sende pengeanmodninger til én person ad gangen, men med den nye opdatering bliver det nu muligt at håndtere flere anmodninger samtidigt.

Fremover vil MobilePay-brugere kunne vælge mellem to forskellige muligheder, når de skal dele en udgift med andre.

Det skriver meremobil.dk.

Den ene mulighed indebærer, at man kan fordele et beløb mellem sig selv og andre, og samtidig bestemme præcis, hvor meget hver person skal betale. Det er særligt praktisk i situationer som restaurantbesøg, hvor alle har bestilt forskelligt, og beløbene derfor varierer.

Den anden nyhed er muligheden for at sende den samme anmodning til flere personer på én gang. Det kan være yderst anvendeligt, når eksempelvis en gruppe venner har købt en fælles gave, og alle skal betale det samme beløb.