Star Wars-hold giver fans unik chance

admin

10 år siden

|

22/05/2014
For mange er det måske den største drøm overhovedet.Og nu er der mulighed for, at den kan gå i opfyldelse. Instruktør bag det seneste kapitel i den legendariske filmserie "Star Wars", J.J. Abrams, har nemlig udlovet en plads blandt besætningen foran kameraet i filmen. Det skriver Entertainment Weekly.- Vi vil gerne have dig med i Star Wars-filmen. Du får en tur til London, hvor vi primært optager filmen i Pinewood Studios. Du får lov at møde besætningen, kommer med bag kameraet og får et kig ind i filmens tilblivelse. Men derudover får du en tur hos både vores frisør, makeup og garderobe, og så får du rent faktisk lov til at være med i filmen, siger Abrams i en officiel video hele vejen fra Abu Dhabi, hvor optagelserne foregår for tiden.Og det kunne nærmest ikke være meget nemmere at deltage i lodtrækningen om en plads i kultfilmen, der først rammer biograferne i december 2015. Det eneste, man skal gøre, er at donere et beløb på sølle 10 dollar eller knap 55 danske kroner til fordel for det såkaldte Star Wars: Force Change-initiativ, der støtter organisationen UNICEF's udviklingsarbejde i retning af bedre teknologiske løsninger for børn i kriseramte områder. Men man skal nok være forberedt på temmelig skarp konkurrence.Se hjemmesiden og smid penge i ønskebrønden, der også indeholder mange andre nørdede ting og sager, her: http://www.omaze.com/experiences/starwars-episode-viiNewspaq

Dagens topnyheder

For mange er det måske den største drøm overhovedet.

Og nu er der mulighed for, at den kan gå i opfyldelse. Instruktør bag det seneste kapitel i den legendariske filmserie "Star Wars", J.J. Abrams, har nemlig udlovet en plads blandt besætningen foran kameraet i filmen. Det skriver Entertainment Weekly.

- Vi vil gerne have dig med i Star Wars-filmen. Du får en tur til London, hvor vi primært optager filmen i Pinewood Studios. Du får lov at møde besætningen, kommer med bag kameraet og får et kig ind i filmens tilblivelse. Men derudover får du en tur hos både vores frisør, makeup og garderobe, og så får du rent faktisk lov til at være med i filmen, siger Abrams i en officiel video hele vejen fra Abu Dhabi, hvor optagelserne foregår for tiden.

Og det kunne nærmest ikke være meget nemmere at deltage i lodtrækningen om en plads i kultfilmen, der først rammer biograferne i december 2015. Det eneste, man skal gøre, er at donere et beløb på sølle 10 dollar eller knap 55 danske kroner til fordel for det såkaldte Star Wars: Force Change-initiativ, der støtter organisationen UNICEF's udviklingsarbejde i retning af bedre teknologiske løsninger for børn i kriseramte områder. Men man skal nok være forberedt på temmelig skarp konkurrence.

Se hjemmesiden og smid penge i ønskebrønden, der også indeholder mange andre nørdede ting og sager, her: http://www.omaze.com/experiences/starwars-episode-vii

Newspaq