Med denne sprøde, bløde og søde drøm af en kage, kan man næsten ikke gå galt i byen.
Home Cooking Adventure har lavet en opkrift, der kombinerer en sprød mandelbund med salt klistret karamel og bittersød chokolade.
Hun skriver selv, at den ikke er svær at lave - det svære er at vente på, at dejen sætter sig, så du kan pynte og spise. Velbekomme.
Til en kage på 6-8 portioner skal du bruge:
Mandelbund:
160 gram mel
30 gram blendede mandler
30 gram usødet kakaopulver
50 gram sukker
1/4 teske salt
110 gram cold usaltet smør i små stykker
1 teske vaniljepulver (ikke vaniljesukker)
1 æg
1-2 spiseskeer koldt vand
Karamel:
300 gram sukker
1 dl vand
120 gram fed fløde
70 gram usaltet smør
1 teske salt
Chokoladeganache:
120 gram fed fløde
120 gram hakket bitter chokolade
Saltflager til at drysse over
Se hvordan du bager den vidunderlige kage i videoen herunder:
Følg Dagens Opskrifter for flere lignende artikler: