Sofie Linde vender tilbage på skærmen i nyt DR-program - og hun har én helt særlig person ved sin side

Kamille Isaksen

1 time siden

|

16/10/2024
Nyheder
Sofie Linde & Joakim Ingversen er værter på det nye tv-program 'Hotel Romantik', der kommer i 2025 på DR. (Foto: Holger Rytter)
Sofie Linde & Joakim Ingversen er værter på det nye tv-program 'Hotel Romantik', der kommer i 2025 på DR. (Foto: Holger Rytter)
Programmet får premiere i 2025.

Dagens topnyheder

Efter Sofie Lindes afsked med 'X Factor' har mange tv-seere savnet hendes karismatiske tilstedeværelse på skærmen.

Men nu er der godt nyt.

Den populære tv-vært vender nemlig tilbage til tv, og denne gang har hun selskab af sin mand, Joakim Ingversen.

Det nye program, 'Hotel Romantik', fokuserer på seniorer, der søger kærligheden, og giver et rørende og anderledes blik på dating for de ældre generationer.

Sådan oplyser DR i en pressemeddelelse.

DR's satsning på kærlighed i den tredje alder lover både varme, humor og hjertevarme stunder.

I 'Hotel Romantik' møder vi 20 singler i alderen 61 til 77 år, der alle er rejst til Schweiz i håbet om at finde den store kærlighed en sidste gang.

Optagelserne foregår på et idyllisk hotel i de schweiziske alper, hvor deltagerne får muligheden for at lære hinanden at kende og se, om der opstår den magiske kemi.

Stolte over værtsrollerne

Sofie Linde og Joakim Ingversen, der selv er gift, agerer værter og guider de modne deltagere gennem processen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Sofie Linde & Joakim Ingversen er værter på det nye tv-program 'Hotel Romantik', der kommer i 2025 på DR. (Foto: © Holger Rytter)

Som værtspar skal de ikke blot styre slagets gang, men også skabe trygge rammer, hvor de kan støtte og motivere seniorerne i deres søgen efter kærlighed.

"Vi er helt vildt stolte over at være værter på 'Hotel Romantik'. Vi er lige nu i Schweiz og optage, og det går ikke stille for sig, skulle vi hilse og sige. Vi glæder os så meget til, at programmet har premiere i 2025," siger Sofie Linde og Joakim Ingversen.

Programmet har et særligt fokus på, at kærlighed kan blomstre i alle livets faser, også selvom man har oplevet modgang og tab.

"Med dette hjertevarme, humoristiske og ægte program sætter vi fokus på, at det aldrig er for sent at finde kærligheden. Dating på tv kan også handle om mennesker med bagage, der har levet et langt liv og har oplevet skelsættende begivenheder såsom skilsmisser, død, svigt og sorg," siger Anne Garlichs, der er programchef for eksternt tv i DR.

Programchefen for eksternt tv i DR, Anne Garlichs, understreger, at ambitionen med programmet er at inspirere flere ældre til at søge nye relationer og bekæmpe den ensomhed, som mange ældre i Danmark oplever.

Mens optagelserne fortsætter i Schweiz, kan seerne se frem til premieren på "Hotel Romantik" i 2025, hvor kærligheden i den tredje alder for alvor bliver fejret på DR.