Shell smider benzin- og diesel-'bombe': Her kan tanke din bil til under 10 kroner literen

Emil Martesen

2 uger siden

|

29/08/2024
Nyheder
Foto: Privat
Foto: Privat
Shell smider en benzin- og diesel-'bombe'.

Dagens topnyheder

Et par måneder efter åbningen af den nye Shell Express-tankstation på Kalundborgvej er datoen nu sat for den varslede åbningsfest med billigt brændstof.

Fredag den 6. september dykker prisen på al diesel og benzin til bare 9,99 kr. literen i tre timer, når et hold tankpassere rykker ind i tidsrummet kl. 14.00-17.00.

Bilister i Holbæk og omegn kan se frem til en god besparelse på Shell-brændstof, når den nye tankstation ved REMA 1000 på Kalundborgvej 198 inviterer til åbningsfest fredag den 6. september.

I tidsrummet mellem kl. 14.00 og 17.00 dykker prisen på en liter benzin eller diesel nemlig til bare 9,99 kr.

Dermed lander prisen for en liter benzin for en stund under en rund tikrone. Og det er første gang siden 2020, hvor den officielle listepris for benzin i Danmark kortvarigt var under ti kr. 

Sådan lyder meldingen i en pressemeddelelse, som Dagens.dk har fået tilsendt.

Traditionen tro er der udsigt til travlhed og tæt trafik, når Shell-tankstationerne markerer festlige lejligheder med billigt brændstof. Derfor vil et erfarent hold af tankpassere også klar til at hjælpe bilisterne godt på vej, når det fredag den 6. september går løs i Holbæk.

Det forklarer Søren Møller Maretti, direktør for mobilitet i DCC Energi, der står bag Shell-netværket i Danmark:

”Billigt brændstof er fortsat noget, der tiltrækker rigtig mange bilister, og ofte holder folk i kø flere timer i forvejen, når vi inviterer til fejringer på en af vores tankstationer. Derfor er det også vigtigt, at vi har gode folk på plads, der kan hjælpe med optankning, dele gaveposer ud og snakke med kunderne", siger han og tilføjer:

”For at sikre, at vi påvirker trafikken på Kalundborgvej så lidt som muligt på dagen, etablerer vi i dagens anledning en separat indkørsel til vores tankanlæg fra Kalundborgvej. Derfor bliver det kun muligt at køre ind fra øst – altså inde fra Holbæk. Vi låner også lidt af parkeringspladsen fra vores gode nabo REMA 1000 for at håndtere den forventede lange kø, der gerne bygger sig op i timerne op til, at det går løs”. 

Ud over at sælge både Shell V-Power og Shell FuelSave brændstof til kun 9,99 kr. literen, vil der også være gaveposer med lidt lækkerier fra REMA-købmanden og Ferrari-legetøjsbiler. 

Af sikkerhedshensyn sælges brændstof kun til bilens tank. Påfyldning af dunke, mobile tanke og andre beholdere vil ikke være muligt.