Sådan bliver den nye iPhone 15: Helt nye funktioner på vej

Nicolai Steinicke

51 uger siden

|

13/09/2023
Nyheder
Foto: Apple
Foto: Apple
Det er den tid på året igen. Apple har officielt annonceret lanceringen af ​​iPhone 15 med et helt nyt sæt funktioner.

Dagens topnyheder

Telefonen vil markere den seneste generation af en enhed, som ændrede smartphone-scenen for altid, da den først rystede verden tilbage i 2007.

Denne seneste model af iPhone er blevet beskrevet af eksperter som den 'største opdatering til enheden i tre år', hvor Apple annoncerede den i ægte Apple-stil.

Boss Tim Cook gik på scenen i går (12. september) for at forklare, hvad vi alle kan forvente af iPhone 15-serien.

Og som det er tilfældet med enhver ny model, handler al snak om de nye funktioner, der tilbydes til Apple-brugere. Nå, og det høje prisskilt, selvfølgelig.

Der blev talt meget om skærmens lysstyrke og det større skærmdisplay, så der er flere ting at optage dine øjne, mens telefonen ligger i hånden.

Apple hævder også, at deres skærme nu er hårdere end nogensinde, så du burde ikke have nogen problemer, hvis du taber din nye enhed.

iPhones kamera har også fået en makeover - med foto-appen nu i stand til automatisk at registrere, om der er nogen på det billede, du prøver at tage, og skifte til portrættilstand. Det skriver LADbible.

Det blev også annonceret, at de nye modeller vil have en tilstand, hvor du kan filtrere baggrundsstøj fra og få mikrofonen til bare at fokusere på det, du siger.

Men måske er en af ​​de mere spændende meddelelser, der udkommer i dag, en ny funktion, Apple-fans har ventet et stykke tid på.

I øjeblikket er iPhones afhængige af et proprietært lightning-kabel, hvor de fleste andre enheder - inklusive andre lavet af Apple - vælger et USB-C-kabel i stedet for.

Den nye beslutning følger EU-lovgivningen, som har erklæret, at alle bærbare enheder skal være kompatible med en universel oplader inden december 2024.

Loven har til formål at bekæmpe e-affald ved at skabe en fælles standard for opladere.

iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max blev også annonceret under begivenheden i dag, med en A17 Pro-chip.