Politiet giver danskerne særlig mulighed: Fredag den 6. september sker det

Emil Martesen

5 uger siden

|

12/08/2024
Nyheder
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Politiet giver danskerne en særlig mulighed.

Dagens topnyheder

Politistationen i Thisted bliver nu åben for alle borgere, der har lyst til at kigge forbi til åbent hus.

Sådan lyder meldingen i en pressemeddelelse.

Fredag den 6. september fra klokken 14.00 til 17.00 bliver det muligt at møde politiet og få et kig bag lokalstationens mure på Kronborgvej 111 i Thisted:

"Vi glæder os meget, og vi håber, at mange har lyst til at komme forbi og hilse på os", siger leder af lokalpolitiet i Thisted vicepolitiinspektør, Bjørn Nørgaard Bo.

Til åbent hus i Thisted vil man som gæst kunne få et kig ind på lokalstationen, og gæster vil derover også kunne se nærmere på politikøretøjer i flere afskygninger, hundepatrulje, indsatsleder, politidrone, kriminalteknik, ATK-bil, Politiets Online Patrulje (POP) og meget mere.

Midt- og Vestjyllands Politi er en stor arbejdsplads med mange funktioner. Er du nysgerrig på en karriere i politiet enten i blå skjorte eller som administrativ, så er der også mulighed for at møde folk fra vores forskellige afdelinger til en snak om uddannelse og karrierevej:

"I politiet løser vi mange forskellige opgaver, og det bringer os hver dag i kontakt med borgerne. Men det er i sagens natur ikke så tit, vi har lejlighed til at stoppe op på den her måde og vise, hvem vi er, og hvad vi laver. Det er ret fedt, at vi får mulighed for at møde borgerne på en anden måde, og jeg gætter også på, at mange vil synes, det er spændende at få et kig ind bag ekspeditionen her på lokalstationen", siger Bjørn Nørgaard Bo.

I dagens anledning vil en del af Kronborgvej være lukket for parkering, og for at have plads til materiel og gæster, bliver det heller ikke muligt at parkere på politistationens p-plads. Vi opfordrer besøgende i bil til at parkere på p-pladser ved de nærliggende uddannelsesinstitutioner og ind mod Lerpytter (stadion).