Øksedrama ved dansk gymnasium: Politiet beder nu om hjælp

Kamille Isaksen

19 uger siden

|

22/05/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
En voldsepisode udspillede sig tirsdag aften foran et dansk gymnasium.

Dagens topnyheder

Selvom Danmark er kendt for at være et af de hyggeligste lande i verden, så foregår der stadig brutale og grusomme handlinger i forskellige afkroge af landet. 

Igår var dette netop tilfældet, da en voldsepisode udspillede sig ved et gymnasium, og som sidenhen har rystet lokalområdet. 

Episoden fandt sted kl. 19.53, hvor en person ifølge vidner blev jagtet rundt i området af flere personer i en bil. Jagten endte med, at den pågældende person blev indhentet og udsat for voldelige overgreb.

Det fremgår af Midt- og Vestsjællands Politis døgnrapport

Vidner har fortalt, at offeret blev slået og sparket flere gange. Ydermere blev det fortalt, at offeret blandt andet blev slået med den flade side af en økse, hvilket vidner om en særlig brutal behandling. 

Da politiet ankom til stedet, fandt de en 23-årig mand fra lokalområdet, som imidlertid ikke ønskede at samarbejde med politiet om opklaringen af sagen.

Politiet søger nu hjælp fra offentligheden og opfordrer vidner, der har set noget i forbindelse med episoden, til at træde frem. Enhver information kan være afgørende for at kunne opklare hændelsen og sikre retfærdighed.