Ny Brøndby-angriber bliver matchvinder i Viborg

admin

|

30/03/2014

Brøndby er tilbage på sporet efter søndagens 1-0 sejr over Viborg på Energi Viborg Arena.

Med sejren spiller Thomas Franks tropper sig op på fjerdepladsen med 36 point, to flere end Esbjerg på femtepladsen og á point med FC København på tredjepladsen.

Kampen var en tempofyldt affære fra start til slut, som blev afgjort i det 52. minut. Målscoreren var Ariel Nuñez, som startede inde for første gang på grund af skader og karantæner. Den lille paraguyaner kvitterede med sin første scoring, som blev sejrsmålet.

Viborg havde dog stor ære af kampen og spillede langt hen af vejen lige op med Brøndby. Med nederlaget er det dog status quo i bunden for viborgenserne, der har 26 point på 10.-pladsen - lige så mange som Randers under stregen.

Viborg-spillerne startede ellers opgøret bedst og virkede tændte og oplagte. Og opportunismen var lige ved at give pote, da Thomas Dalgaard testede Lukas Hradecky med en farlig afslutning efter bare 38 sekunder.

Lukas Hradecky fortsatte med at vise storspil, som halvlegen skred frem. Finnen brillerede blandt andet med at afværge en hjemmeholdsscoring med en refleksredning, da Kevin Mensah kom alene igennem efter en hurtig Viborg-omstilling.

Og omstillingerne var netop hjemmeholdets farligste våben, for Brøndby-mandskabet satte sig mere og mere på spillet i takt med, at Thomas Kahlenberg og Lebogang Phiri begyndte finde ind i et godt samarbejde på midten.

Brøndbys dominans blev endnu mere udtalt i anden halvleg. De blå-gule var aggressive i offensiven, og Viborg havde meget svært ved at bryde ud af presset og få frisk luft til defensiven. Nuñez' scoring var dermed en naturlig konsekvens af Brøndby-overtaget.

I slutfasen kastede hjemmeholdet alt frem i håbet om point, men både topscorer Dalgaard og Kevin Mensah svigtede i de afgørende situationer, og Brøndby kunne derfor række hænderne i vejret som sejrherrer efter kampen.