Nordea i store problemer: Sådan påvirker det danskerne

Laurids Gjelstrup

22 timer siden

|

08/10/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Nordea i store problemer

Dagens topnyheder

Nordea oplever problemer, der er opstået i takt med en teknisk opdatering. Det betyder at der er udfordringer med onlinebetalinger, kortbetalinger og netbanken.

Banken spiller en central rolle i danskernes liv, idet alle er afhængige af dens tjenester og systemer. Vores tillid til bankerne er grundlæggende for den økonomiske stabilitet, man oplever i hverdagen. 

Vi investerer ikke kun vores penge, men også vores tid og forventninger banken. 

Når banken fungerer optimalt, er der ingen, der klager. Men når der opstår problemer, så er sagen en anden.

Nu er det Nordeas kunder der står for skud. Sagen er den at Nordea er ramt af et nedbrud, og det er ikke første gang, hvorfor man kunne fristes til at sige, at den er gal igen.

Det skriver Ekstra Bladet.

Nedbruddet er tydeligt afspejlet på Downdetector, hvor mere end 600 brugerrapporter er blevet indsendt i løbet af en time, med særlig fokus på mobilbankens funktionalitet. 

Det er desuden ikke første gang, at Nordea har haft tekniske problemer. 

Tidligere i september var der problemer efter en opdatering af it-systemerne, hvilket gjorde det vanskeligt for visse kunder at logge ind, mens andre oplevede forsinkelser.

Banken arbejder på at løse problemerne, men kunderne må i øjeblikket finde alternative måder at håndtere deres økonomiske transaktioner på.