Nicklas Bendtner er DR's fodboldekspert under VM

admin

10 år siden

|

08/05/2014

Dagens topnyheder

Fodboldspilleren Nicklas Bendtner, der har fået minimal spilletid for sin engelske klub, Arsenal, i denne sæson, kommer på arbejde til sommer.

Han skal være en del af DR's eksperthold, når tv-kanalen transmitterer fra sommerens VM-slutrunde i fodbold i Brasilien.

- Da DR præsenterede sin idé og setup af eksperter, kunne jeg kun takke begejstret og ydmygt ja og samtidig glæde mig over, at jeg skal bidrage med masser af kvalitet, viden og kærlighed til fodbolden i dette ekspertforum, siger Nicklas Bendtner i en pressemeddelelse fra DR.

Ud over Bendtner kommer ekspertholdet til at bestå af Morten Wieghorst, Mads Junker, Niels Christian Frederiksen, John "Faxe" Jensen, Peter Bonde, Bjarne Goldbæk, Mikkel Beck, Morten Olsen og Frank Arnesen.

DRs journalistiske chef på Sporten, Søren Vestergaard, er stolt over holdet.

- For os er der ingen tvivl. Det her er det stærkeste eksperthold, det nogensinde er lykkedes at sætte sammen. Og vi er enormt stolte over at præsentere dem, siger Søren Vestergaard.

Han begrunder valget af Bendtner således:

- Nicklas Bendtner har i mange år været Danmarks største navn på den internationale fodboldscene. Han har spillet kampe på allerhøjeste niveau.

VM i fodbold finder sted fra den 12. juni til den 13. juli.

/ritzau/