Napoli tilføjer Juventus sjældent nederlag

admin

|

31/03/2014

Juventus har vist skræmmende styrke i denne sæson, men søndag aften led holdet et af sine meget sjældne nederlag.

På hjemmebane sejrede Napoli med 2-0, hvilket var helt fortjent. Holdet kom bedst fra start og lagde et hårdt pres på Juventus fra begyndelsen.

Det entusiastiske hjemmepublikum på San Paolo måtte dog vente til det 37. minut på føringsmålet.

Lorenzo Insigne lagde et perfekt indlæg, og inde foran mål kunne spanieren José Callejón bugsere bolden forbi Juventus-keeperen Gianluigi Buffon til 1-0.

Efter pausen pressede Juventus i perioder for udligning, men Napoli havde også sine muligheder for at øge føringen.

Det skete ni minutter før tid. Belgieren Dries Mertens, der var blevet skiftet ind tre minutter forinden, modtog bolden lige uden for straffesparksfeltet. Han tog et par træk og sparkede bolden resolut ind til 2-0.

Det var Juventus' blot andet nederlag i denne sæson i Serie A. Og det første siden ottende spillerunde ude mod Fiorentina.

Derfor ser Juventus stadig ud til at vinde mesterskabet i sikker stil. Holdet har et forspring på 11 point til nummer to, Roma, der dog har spillet en kamp færre. Napoli er 17 point efter på tredjepladsen, der udløser kvalifikationskampe til Champions League.