Mystikken fortsætter i sagen om Madeleine McCann: Ny grufuld opdagelse har set dagens lys

Emil Martesen

23 uger siden

|

07/04/2024
Nyheder
Foto: Politi
En grufuld opdagelse har set dagens lys.

Dagens topnyheder

Hun forsvandt under en familieferie i Portugal, og siden da har man forsøgt at finde ud af, hvad der skete med den lille pige.

Blandt andet var der en polsk kvinde, der udgav sig for at være den lille pige, men en DNA-test viste, at det ikke passede.

Og efter at have skabt en masse ravage sidste år, blev der for alvor pustet liv i den gamle sag.

Men det stopper ikke her.

Christian Brueckner, som er hovedmistænkt i Madeleine McCanns forsvinden, skulle kort inden sidstnævntes forsvinden, have kontaktet en kvinde, som man nu har været i stand til at koble til en pædofiliring i Marokko.

Den chokerende nyhed er netop kommet frem i retten, skriver Mirror.

I retten, da Helge Busching indtog vidneskranken, blev det hævdet, at kvinden blandt andet skulle have forsynet den dømte voldtægtsforbryder med små børn - herunder en 13-årig pige, som skulle være blevet filmet, mens hun blev voldtaget af netop Brueckner.

Det blev videre hævdet, at ovennævnte "ordning" startede som en alternativ betalingsløsning for en række vaskemaskiner, som Brueckner havde leveret.

"Jeg fik at vide, at Christian Brueckner bragte en kvinde vaskemaskiner, og i stedet for at betale ham for det, forsynede hun ham med unge piger."

Efterfølgende kom det så frem, at Brueckner skulle have kontaktet kvinden efter Madeleine McCann forsvandt fra familiens lejlighed Praia da Luz i 2007.

Ifølge vidnet skulle Brueckner have kidnappet Madeleine for at sælge hende til pædofiliringen, men at han er overbevist om, at han senere har slået hende ihjel.

"Brueckner brød ind i huse, turisters huse, om natten, når de ikke var der. Og han brød endda ind, når de sov, og også hvis de var oppe på første eller anden sal."

"Han fortalte mig, at han engang gik ind i et værelse, hvor tre teenagepiger lå og sov, og han gik nøgen ind. En pige vågnede og skreg," udtaler vidnet ifølge The Sun.

Desværre ser det sort ud for en fremtidig retssag da Busching har fået kræft og "ikke har lang tid tilbage at leve i".

Det var sågar Busching som meldte Brueckner til politiet efter at have spurgt ham om den britiske pige, der var forsvundet. For her skulle Brueckner angiveligt have svaret, at "hun ikke skreg".

Brueckner har altid nægtet enhver involvering i Madeleines forsvinden.