Moyes om Bayern-kampe: Vi er bare glade for at være med

admin

10 år siden

|

21/03/2014

Dagens topnyheder

Manchester Uniteds hårdt prøvede manager, David Moyes, vidste ikke, om han skulle grine eller græde, da Bayern München fredag blev udtrukket som Uniteds modstander i Champions League-kvartfinalen.

På den ene side er skotten lykkelig over, at hans hold er blandt de sidste otte i turneringen. Men omvendt kunne United ikke have trukket en værre modstander end de regerende Champions League-mestre.

- Da vi for en uge siden var bagud med 0-2 mod Olympiakos, tror jeg ikke, at der var mange, der så os i en kvartfinale. Så på mange måder betød det ikke det store for mig, hvem vi trak, siger Moyes til klubbens hjemmeside.

- Men jeg bliver nødt til at sige, at vi har trukket favoritterne, som også er indehavere af Champions League-trofæet, så det er virkelig en hård lodtrækning. Men det er også nogle kampe, som jeg ser meget frem til, tilføjer han.

Manchester United indleder kvartfinalen på hjemmebane 1. april. Og David Moyes ærgrer sig over, at den afgørende kamp ikke skal spilles på Old Trafford:

- Jeg tror, at hvis man er gammeldags, så vil man altid gerne have hjemmebane i returopgøret. Det vil være at foretrække, bliver jeg nødt til at sige.

Returkampen i München spilles 9. april på Allianz Arena.

/ritzau/