Moyes før Bayern-brag: Vi møder Europas bedste

admin

|

31/03/2014

Dagens topnyheder

Det er sjældent, at Manchester United går ind til en hjemmekamp som massivt undertippet, men det er tilfældet tirsdag aften, når holdet tager imod Bayern München i den første Champions League-kvartfinale.

Nogle bookmakere giver mere end syv gange pengene igen på United-sejr på Old Trafford over de forsvarende Champions League-vindere, og klubbens manager, David Moyes, erkender, at tyskerne er favoritter.

- Da vi trak dem, tænkte jeg, at vi formentlig havde trukket Europas bedste hold i øjeblikket. Jeg tror, at de fleste vil være enige i det.

- Vi kommer til at få en virkelig hård kamp, og vi ved nøjagtigt, hvad vi går ind til. Men vi vil forsøge at udnytte de små svagheder, som de har, siger David Moyes ifølge nyhedsbureauet AFP.

Bayern München vandt i sidste uge det tidligste tyske mesterskab nogensinde, da holdet sikrede titlen i ottendesidste runde.

Tilsyneladende har træner Josep "Pep" Guardiola præsteret at gøre Bayern endnu stærkere end sidste år, hvor holdet under Jupp Heynckes vandt Champions League-pokalen.

- Pep har overtaget et virkelig godt hold og tilført lidt af sin egen stil. De har allerede vundet Bundesligaen ret overbevisende, så deres fokus er på Champions League nu.

- Jeg nød at se dem sidste år, for de spillede med god energi. Faktisk er jeg ret glad for tysk fodbold i det hele taget, men Bayern München er et niveau over de andre - inklusiv Borussia Dortmund, siger David Moyes.

De to hold mødes tirsdag aften på Old Trafford, mens der er returkamp i München onsdag i næste uge.

/ritzau/