Mikkel Hansen har været sygemeldt siden februar: Nu er der nyt

Henrik R

64 uger siden

|

17/07/2023
Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Mikkel Hansen har hverken været til træning eller i kamp for Aalborg siden februar på grund af stress symptomer. Nu er der nyt.

Dagens topnyheder

Efter en længere pause fra håndboldbanen er en af Danmarks største håndboldstjerner, Mikkel Hansen, klar til at vende tilbage. Denne udmelding kommer fra Aalborg Håndbold til Ekstra Bladet.

Mikkel Hansen har været sygemeldt siden starten af februar, men på torsdag vil han igen være at finde på håndboldbanen, klar til at forberede sig til den nye sæson sammen med resten af Aalborg Håndbolds trup.

"Mikkel starter op med resten af truppen på torsdag, og vi har heldigvis en god og lang opstart, hvor vi kan indlede det hele stille og roligt," udtaler Aalborg Håndbolds direktør Jan Larsen til mediet.

Mikkel Hansen trak sig tilbage fra sporten i vinter på grund af stresssymptomer. Dette skete kort efter, at han netop havde været til VM med landsholdet og at han samtidig var vendt tilbage til Danmark efter intet mindre end 10 år i Fankrig, hvor han tørnede ud for Paris Saint-Germain.

Mikkel Hansen nåede 30 kampe og 169 mål for Aalborg, inden han meldte sig syg.

Selvom Mikkel Hansen er ved at være klar til at træne igen, vil Jan Larsen dog ikke komme med en melding på, hvor længe der går før, at Mikkel Hansen atter er klar til at spille kamp.