Medie: David Moyes indblandet i værtshusslagsmål

admin

10 år siden

|

22/05/2014

Dagens topnyheder

David Moyes har fået tid til at beskæftige sig med andet end fodbold, efter at han blev fyret som manager for Manchester United.

Noget tyder dog på, at det måske er de forkerte ting, han har valgt at kaste sig over, i hvert fald hvis man skal tro tv-stationen Sky Sports.

Den fortæller nemlig på sin hjemmeside, at Moyes var indblandet i et slagsmål på en vinbar i den lille by Clitheroe nord for Manchester onsdag aften.

- Vi har fået en anmeldelse om, at en 23-årig mand fra lokalområdet er blevet overfaldet af en 51-årig mand. Der var ikke behov for hospitalsbehandling, hedder det i en pressemeddelelse fra politiet i Lancashire.

Der er ikke foretaget anholdelser, men man er angiveligt i gang med at prøve at hitte rede i, hvad der egentlig foregik. 51-årige Moyes' rolle er derfor også uklar.

- Der er en del forskellige udlægninger, som vi er nødt til at efterprøve for at danne et billede af, hvad der præcis er foregået, hedder det i pressemeddelelsen.

Skotten Moyes er efter fyringen i Manchester United blevet sat i forbindelse med Celtic, hvor manager Neil Lennon torsdag sagde sit managerjob op.

/ritzau/