Mand stukket ned dagen før kæmpe begivenhed

Laurids Gjelstrup

5 timer siden

|

27/10/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Mand stukket ned.

Dagens topnyheder

Lørdag aften udbrød der voldsomt slagsmål ved Glostrup Station, hvor en mand blev stukket ned under en konflikt mellem tilhængere af Brøndby IF og FC København.

Politiet rykkede hurtigt ud til stedet, og manden blev straks kørt på hospitalet. Heldigvis kunne han kort efter udskrives uden alvorlige skader.

Det skriver Ekstra Bladet

"Jeg kan på nuværende tidspunkt ikke fortælle, om han blev stukket med en kniv eller en skruetrækker, men det er et stumpt våben. Han er ikke kommet alvorligt til skade og er igen kommet hjem," udtaler vicepolitiinspektør Kim Erik Andersen fra Vestegnens Politi til fodboldmediet Bold.

Det brutale sammenstød skete aftenen før søndagens klassiske opgør mellem Brøndby og FC København – en kamp, der ofte bringer store følelser i spil blandt de to klubbers tilhængere.

Det er en gentagelse af de voldelige sammenstød, der tidligere har præget de såkaldte "derby"-kampe, hvor intense rivaliseringer ikke kun udspiller sig på banen, men desværre også ofte ender i konflikter blandt fans.

Efterforskning i gang

Vestegnens Politi oplyser, at de er i gang med at efterforske episoden og forsøger at fastslå omstændighederne og finde gerningsmanden.

Der er endnu ingen oplysninger om, hvorvidt nogle personer er blevet anholdt i sagen, men politiet arbejder intensivt på at finde eventuelle gerningsmænd og har derfor været til stede med øget overvågning i området.

Derby-dagen er en årligt tilbagevendende begivenhed, der tiltrækker tusindvis af fans, og som ofte kræver ekstra sikkerhedsforanstaltninger fra politiets side.

Episoden ved Glostrup Station sætter dog endnu en gang fokus på problematikken med vold og sikkerhed i forbindelse med større sportsbegivenheder.

Vicepolitiinspektør Kim Erik Andersen opfordrer tilhængere af begge hold til at opføre sig ansvarligt og udtrykker håb om, at søndagens kamp kan afvikles fredeligt trods de uroligheder, der prægede optakten.