Mand blev skudt i København her til aften: Nu er der rystende nyt

Jesper Bengtson

46 uger siden

|

19/10/2023
Nyheder
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Nu er der nyt i den chokerende sag.

Dagens topnyheder

Nu er der nyt i sagen om skuddramaet, der udspillede sig tidligere på aftenen.

I en tragisk hændelse torsdag aften blev en 37-årig mand skudt i Nyropsgade i København og har siden afgået ved døden. Vicepolitiinspektør Jesper Bangsgaard fra Københavns Politi bekræftede denne nedslående nyhed.

Det skriver Ekstra Bladet.

Den afdøde var kendt i politiets registre, men motivet bag denne tragiske hændelse forbliver gådefuldt, da vagtchefen udtalte følgende til de fremmødte medier torsdag aften:

"Vi har ingen anelse om, hvad motivet er. Vi undersøger bredt, hvad der er af muligheder. Det er for tidligt at sige noget om, hvilken retning, der kommer til at gå i", udtaler han.

Gerningsmanden er fortsat på fri fod, og han er iført en orange jakke og en blå taske, som normalt bruges til madlevering. Efter skuddene forsvandt han hurtigt fra stedet på et løbehjul.

Øjenvidner har berettet om det chokerende øjeblik, hvor offeret blev overfaldet. Ifølge et vidne rullede gerningsmanden, der også havde en Wolt-taske med sig, op bag offeret og affyrede flere målrettede skud på tæt hold.

Politiet opfordrer nu folk, der kan have set hændelsen eller muligvis besidder videoer af episoden, til at træde frem og kontakte myndighederne.

Jesper Bangsgaard ønsker ikke at kommentere på, hvorvidt drabet kan have noget med en bandekonflikt at gøre.

Situationen forbliver derfor fortsat uklar, mens efterforskningen fortsætter for at afdække sandheden bag dette tragiske drab i hjertet af København.