PostNord med vigtig advarsel

Kamille Isaksen

46 uger siden

|

19/10/2023
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det er en god ide at slå lyttelapperne ud.

Dagens topnyheder

I en tid præget af teknologiske fremskridt og øget digital kommunikation har Postnord nu en essentiel besked, som vi alle bør lytte nøje til. 

I starten af denne måned kom PostNord med en advarsel til danskerne mod nogle falske beskeder fra de danske fragtfirmaer. Det er ikke mindre end lidt over en uge siden, og nu kommer PostNord så med endnu en advarsel. 

Modtager du et opkald fra telefonnummeret 70 11 12 20, skal du IKKE besvare opkaldet eller ringe tilbage. Der er tale om et forsøg på svindel.

Det oplyser politiet nu i en pressemeddelelse

Vi får i øjeblikket flere henvendelser fra folk, der modtager telefonopkald fra et telefonnummer, der er i identisk med PostNords pressetelefonnummer. Disse opkald kommer IKKE fra PostNord. Der er tale om et scam, også kaldet Spoofing, hvor svindlere udgiver sig for at være fra PostNord.

Spoof er en type fupopkald, hvor svindlere ændrer, hvordan deres telefonnummer vises under opkald. Det betyder, at de kan få det til at se ud som om, at man bliver ringet op af en andens telefonnummer - i dette tilfælde PostNords.

Vi arbejder på højtryk sammen med Telia og relevante myndigheder for at få svindelforsøgene stoppet.

Ud fra de seneste advarsler er det en god ide at være oppe på dupperne, når det kommer til visse informationer.