admin

10 år siden

|

18/05/2014

Lyngby er stadig et godt bud på et oprykkerhold til Superligaen. I søndagens eneste kamp i den næstbedste række - hængepartiet i 28. spillerunde - vandt holdet 2-0 på hjemmebane over AB.

AB, der ligger på den ene nedrykningsplads, holdt stand i første halvleg og kunne gå til pausen med 0-0, men Lyngby afgjorde kampen på en fremragende start i anden halvleg.

Efter to minutter scorede Jeppe Brandrup til 1-0, og bare minuttet efter blev AB's Jonas Troest noteret for et selvmål til stillingen 2-0.

Sejren ændrer ikke ved, at Lyngby stadig ligger nummer tre i den næstbedste række, men holdet er nu bare to point efter Silkeborg og Hobro, der ligger på de to øverste pladser, som udløser oprykning.

Der resterer fem spillerunder, og Lyngby kan selv afgøre sin skæbne. Den 25. maj møder holdet Hobro på hjemmebane, og i den sidste spillerunde den 9. juni skal Lyngby selv til Silkeborg.