Liverpool-manager: Mesterskabsdrømme er for fansene

admin

|

30/03/2014

Dagens topnyheder

Intet syntes at kunne stoppe Liverpool lige nu i Premier League. Søndag tog holdet den ottende sejr i træk ved at ydmyge Tottenham for anden gang i sæsonen. Denne gang med 4-0 på hjemmebane.

- At præstere på det niveau, som vi gjorde fra det første minut, er helt enormt. Vi er meget tilfredse med måden, vi spillede på, siger holdets manager, Brendan Rodgers, ifølge nyhedsbureauet DPA.

- Vi har vundet otte kampe i træk, og det nyder vi. Men det handler om at skulle tilbage på arbejde igen i næste uge, og vi har en hård kamp mod West Ham som den næste, fortsætter Rodgers.

Med sejren udnyttede Liverpool, at konkurrenterne i mesterskabskampen alle satte point til lørdag. Liverpool ligger nu alene i spidsen for Premier League med to point ned til Chelsea, der også har spillet 32 kampe.

Manchester City ligner den værste konkurrent fire point efter Liverpool, men for to kampe færre spillet. Alligevel spekulerer Rodgers ikke i mesterskabet.

- Drømmen er for fansene. De vil vinde titlen. Det er lang tid siden, men det er ikke i mine tanker. Vi vil bare forberede os og gøre det godt, og gør vi det, vil vi vinde kampe.

Den næste opgave venter på søndag ude mod West Ham, og søndagen efter er der lagt op til et nøgleopgør, når Manchester City gæster Liverpool på Anfield.

/ritzau/